Hvordan skape verdiøkende annonsering og merkevarebygging?
Annonsekampanjer handler dessverre stor sett om hva man sparer og Ikke hva man faktisk får!

Annonsekampanjer handler stor sett om hva man sparer! Ikke hva man faktisk får dersom man investere noen kroner mer. For å sette dette litt på spissen, kan vi si at for 25% mer, får man følgende:
*100% naturlig og økologisk ull fra norske sauer
*Etisk og miljøvennlig produksjon
*Kvalitetstestet i hele verdikjeden
*Støtte lokale bønder
*En genser selv din neste generasjon kan bruke

Poenget er at man glemmer og selge verdiene til produktet som det er blitt investert mye penger i med tanke på branding. For ofte ser vi at selv sterke merkevarer blir solgt til rabattert pris. Selv nye produkter!

Stadig flere bransjer lider av priskrig. Men det er forskjell på et Nike produkt i en Outlet store og i en sportsbutikk. En Samsung TV dumpes hos konkurrenten og da følger de andre etter. Detaljister med fysiske butikker klager på nettbutikker.. slik fortsetter den onde sirkelen. Forbrukerne blir vant til tilbud året rundt og leverandører blir nødt for å la seg styre av de større kjedenes innkjøpskrav. Dette går utover de frittstående butikkene. Hvor skal dette ende?

Vinnerne er de konseptene som klarer å kutte ned på den tradisjonelle verdikjeden. Brand owners som markedsfører sine egne produkter og som selger i sine egne salgskanaler. Eller nisjebutikker med premium merkevarer og et tydelig konsept med spennende profil. De kan ta seg høyere betalt med en bedre profit.

Nå sprer Amazon seg til Norden, og det er ikke bare næringslivet som bør skjelve. Da handler det enda mer for detaljister og skape verdiøkende butikkonsepter som gjør at de ikke vil bli slukt av enda større prispress!

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.