TJENESTER
Å drive “butikk”, handler om å mestre flere fagdisipliner mot et tydelig og målbart mål!
Er det Resultatene som mangler?
Klarer du å holde følge?
Resultatene i bedriften din mangler, og dere har forsøkt det meste av strategier og markedsføring. Tiden begynner å “renne” bort, og eierne krever gode tall.
Det fins masse tiltak man kan gjøre, men først må man finne ut hvor skoen trykker. Kanskje er det ikke nødvendigvis annonsene som feiler. Det kan være strategien eller selgerne.
La oss ta et møte og finne ut av problemet sammen. Der andre starter direkte med markedsføringen, starter vi alltid med innsikt og strategi.
HVA ER DIN STØRSTE
UTFORDRING?
Vi er et annerledes markeds- og kommunikasjons byrå. Der andre starter direkte med markedsføringen, starter vi alltid med innsikt i bedriften for å avdekke de virkelige utfordringene og behovene.
  • Innsikt eller strategi?
  • Visuell identitet?
  • Salg gjennom nettsiden?
  • Markedsplan?
  • Annonsering?
  • Analyse?
  • Merkevarebygging?
  • Resultater?
Våre tjenester
La oss først prate sammen for å finne ut hvor deres utfordring ligger. Ut ifra dette kan vi tilby dere de rette tjenestene for at dere skal nå bedriftens målsetninger
INNSIKT
Har dere selv god nok innsikt i deres kjernevirksomhet og hvilke utfordringer dere står ovenfor? Innsikt i bedriftens interne og eksterne utfordringer, research i markedet, samt ønskede målsetninger for fremtiden er avgjørende for at vi sammen skal nå målet.
STRATEGI
Hvilken strategi er riktig? Hva er feil? Å velge riktig strategi for bedriften og markedsføringen vil gjøre både vår jobb lettere, samt deres forståelse av hva vi gjør og hvorfor vi gjør det. Det er mange som kaster seg ut i annonse kanalene og håper på å treffe noen, uten noen form for strategi.
VISUELL IDENTITET
Vet potensielle kunder hvem dere er og hva dere tilbyr, hvis de får se deres logo, fargevalg, design? Et steg i riktig retning er å jobbe med deres visuelle identitet, la det komme tydelig frem hvem dere er, hva dere selger og hvorfor de skal komme til dere, og ikke konkurrenten
HJEMMESIDE
Hvordan fungerer hjemmesiden deres? Er den laget kun for at man må ha hjemmesiden i dag, eller ligger det en tanke bak hvordan dere skal få hjemmesiden til å selge for dere? En hjemmeside skal være en forlengelse av bedriftens salgsteam, og sørge for at potensielle kunder kan ta kontakt fordi de er interessert i det dere selger
NETTBUTIKK
De siste årene har salg via nettbutikk økt betraktelig, og det vil øke enda mer i fremtiden. Har dere oversikt over hvordan dere skal møte kunders krav til brukervennlighet, enkelhet, lastetid og ikke minst klarer dere å håndtere ordre som kommer inn? Er nettbutikken din skalerbar?
APP TIL iOS OG ANDROID
Hva skal man med en app hvis man har nettbutikk, tenker du sikkert? En mobilapp vil kunne være et meget godt salgsverktøy hvis den er bra nok til at folk vil laste den ned. Vi vet hvordan. Men hva med om du har fysisk butikk? Det fins mange smarte løsninger for app´er
ANNONSERING
Har du forsøkt deg på annonsering i for eksempel sosiale medier ved å fremme innlegg? Det er den første feilen mange gjør. Noe av det viktigste er å ha tålmodighet, teste, optimalisere, teste igjen, og hele tiden jobbe med kampanjene. Men det viktigste er strategien du velger
MERKEVAREBYGGING
Hvordan jobber du med merkevarebygging? Merkevarebygging er alle aktiviteter som går med til å skape, posisjonere, opprettholde og videreutvikle et mentalt bilde (image og omdømme) av en varemerkebeskyttet vare eller en tjeneste med navn/logo i folks bevissthet, i den hensikt å gi produktet identitet og tilleggsverdi.
KONSEPTUTVIKLING
Konseptutvikling handler om å få idéer til å henge sammen, identifisere og vurdere alternative konsepter opp mot hverandre og gjøre gode strategiske valg. God planlegging og grundige beslutninger tidlig i prosjektet er med på å redusere usikkerhet og risiko senere i prosjektforløpet.
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.