App
Bruk app for å holde dine faste kunder vareme.

Vurderer du å ha en app?

Du har helt sikkert tenkt på at en app til bedriften din hadde vært noe? Det finnes jo så mange bedrifter som bruker en app i tillegg til nettsiden eller nettbutikken sin, så det vil du også ha, tenker du. Men hva skal den brukes til? Vi lever i en smarttelefon-verden, der folk fyller opp skjermene sine med apper. 

Du tenker kanskje at du kan bruke app til enten klippekort, kundeklubb eller å dele ut rabatter og tilbud, og mulighetene er mange. Det viktigste er at du har en grunn til at du ønsker å ha dette.

Fordelen med å a en app i tillegg til nettsiden eller nettbutikken, er at du kan kommunisere med dine faste kunder på en helt annen måte, enn ved kun nettside. Du har all kontaktinformasjonen til kundene, med kjøps historikk og bruker vaner, men også mulighet til å sene ut push-varsler på nye varer som har kommet til butikken, endrede åpningstider eller annet nyttig.

 

 

A

Hva bør en app gjøre?

En god app bør først og fremst ha et formål. Du må vite hvorfor du ønsker å ha en app til bedriften deres. Driver du for eksempel en nettbutikk som selger interiørartikler til hus og hjem, kan det være en idé å bruke appen til å selge disse varene, slik at nettbutikken din og appen fungerer på samme måte. Du kan da også sende nyhetsbrev og bilder til inspirasjon til dine faste kunder, som du har i systemet ditt.

Driver du en bedrift som leier ut sykler til befolkningen i byen, kan det være smart å kunne “låse opp” sykkelen med appen, slik at de som skal leie den kan hente sykkelen utenom åpningstider. Da kan kundene dine også betale for leieforholdet gjennom appen.

Driver du et kontorfellesskap, og leier ut kontorer til småbedrifter, som kan komme og gå når de vil, kan det være smart med en app som kan låse opp inngangsdøren eller kontorlokalene. Leietakerne kan reservere og betale for leie av møterom, og kanskje til og med bestille kaffe og annet til møtet med sine kunder.

Som dere ser så er mulighetene mange, og det viktigste er at du har en klar og tydelig tanke bak hva du ønsker at appen skal gjøre.

Tips til bruk av app for bedriften din;

  • Rabattsystem
  • Lojalitetskort
  • Nettbutikk salg i appen
  • Push-varsler om nyheter
  • Sende ut nyhetsbrev
  • Minne kundene på salgsperiode

Erfaring

Vi har i mange år jobbet med konsepter der utvikling av app til iOs og Android har vært en del av prosjektet. I tillegg til appens formål og funksjonalitet, er design og annonsering av appen viktig å ha en strategi bak. Hvis bedriften din ønsker å få utviklet en app som dere kan bruke enten internt eller for kundene deres, kan vi hjelpe dere med alt fra strategi, design, utvikling og annonsering.

Bruk av app:
“90% av tiden mennesker bruker på telefonen sin, bruker de på en app” (Kilde: BuildFire)

Valg app til bedriften

Før dere kommer så langt som å skal velge hvilken leverandør dere skal bruke, er det lurt om dere avaler et møte med en av våre rådgivere for å brainstorme rundt funksjonaliet, design og andre tanker dere har rundt appens formål, og om appen skal være en såkalt cross-paltform-app, altså om den skal brukes både på iOs og Android mobiler. Dette er ting som må være gjennomtenkt før dere starter prosessen.

Cross-platform-app

Cross-platform-utvikling hjelper deg å lage to eller flere apper med samme funksjonalitet tilpasset forskjellige plattformer (Android, iOS eller Windows hovedsakelig). Tilnærmingen er kostnadseffektiv og mindre tidkrevende en native-apputvikling fordi utviklerne kan gjenbruke koden, og de slipper å utføre samme programmering flere ganger.
VÅR PROSESS
1. Kartlegging av behov

For å utvikle app som du selv er fornøyd med, men også finne ut hva du trenger appen til, trenger vi en workshop der vi kartlegger ønskene dine og hvilke behov som må dekkes.

2. Kravspesifikasjon

Basert på det vi kommer frem til på workshop lages en kravspesifikasjon til våre utviklere slik at jobben med å programmere eller bygge appen blir lettere.

3. Testing og publisering

Etter at appen er bygget ferdig, vil vi gjøre tester for å kvalitetssikre at den fungerer slik den skal, at funksjoner er i orden og rettelser kan gjøres – før publisering.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.