KONSEPTUTVIKLING
Konseptutvikling er evnen å gå fra en idé til et ferdig konsept.

Sitter du med en god idé uten å realisere konseptet?

Mange bedriftseiere sitter stadig med nye tanker og idéer uten av de får satt de ut i live. Men mange opplever kanskje at de står fast uten å kunne videreutvikle bedriften eller konseptet sitt. Konseptutvikling krever stadig tanker om hvordan et eksisterende konsept kan videreutvikles, eller hvordan man kan komme frem med et helt nytt konsept og sette det til live.

Ofte kreves det et push bak og noen friske tanker og idéer for å få realisert et konsept du har hatt tanker om en stund.

A

Konseptutvikling med oss på laget

Idé og konseptutvikling er et av de første stegene på veien mot lansering ditt nye produkt, tjeneste eller konsept. Før vi starter en prosessen med idéer og, vil vi sammen med deg identifisere de ulike målgruppene og avklare hva som er ønsket etterlatt inntrykk.

Dette gjør vi for å sikre at ideene som kommer opp ikke bare er artige påfunn, men er forankret i en strategi med bevisste beslutninger som er tatt. Ideene presenterer vi i en skissepakke som viser eksempler på  markedsføring og aktiviteter knyttet mot merkevaren.

Vi kan hjelpe deg med:
  • Utvikling av et kommunikasjons konsept som fungerer som en rød tråd i markedsføringen
  • Navne utvikling
  • Nøkkelbudskap
  • Visualisering og skissearbeid
  • Utvikling av produkt
  • Webutvikling
  • Strategi
  • Annonsering

Erfaring

Vi har som mange jobbet med mange nye konsepter. Noen har vi satt til live, mens andre har vi forkastet etter grundige gjennomganger er hvilket potensiale det har i markedet. Det fins også helt sikkert mange uløste og “døde” konsepter der ute et sted, men det viktigste er å faktisk omsette idéene og tankene til action. Det er kun slik et konsept, idé eller produkt finner livets rett.

Etter flere års erfaring og mange runder med konseptutviklig, ønsker vi å være med på laget for å hjelpe bedriftseiere og gründere med idé og konseptutvikling.

Konseptutvikling:
“Et konsept er kun en tanke helt til det blir satt til live og realisert” 
google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.