Nettbutikk
En god nettbutikk skal være enkel og brukervennlig for kundene dine.

Driver du en nettbutikk, men mangler salg?

La oss si at du selger klær fra en nettbutikk og fysisk butikk, men du opplever for lite salg. Og du opplever at de som besøker butikken din, sjekker konkurrerende nettbutikker og kjøper der istedenfor, mens de er på besøk hos det. Det er bra for de, men ikke for deg.

Selv om du har nettbutikk, så betyr ikke det at folk er lojale og handler hos deg. Sannheten er at mange undersøker alternativer før de velger å handle et sted. Derfor er det viktig at du har en god og brukervennlig nettbutikk som sørger for at de velger å handle hos deg fremfor konkurrentene. Vi lager brukervennlige og gode nettbutikker som selger. Kontakt en av våre rådgivere for å få hjelp til ny nettbutikk.

 

A

Hva er en god nettbutikk?

En god nettbutikk er en butikk der kundene foretrekker å handle hos deg fremfor hos konkurrentene. En nettbutikk som er god skal være så brukervennlig at kundene dine har en god følelse i magen når de handler. I tillegg skal en god nettbutikk skal skape tillit hos de som vil kjøpe av deg. Og sist men ikke minst at de ønsker å kjøpe igjen.

Hva mer må til?
Disse tingene er en selvfølge, men før dette er det mange andre ting som må være på plass. For at din nettbutikk skal komme opp når noen søker etter f.eks “høstjakke”, må søkemotorene skjønne at din nettbutikk selger dette, da de små robotene til f.eks Google begynner å lete gjennom internett etter nettopp “høstjakke”. Innhold på nettbutikken er dermed viktig.

På samme måte som at det skal være lett for dine potensielle kunder, å navigere seg frem til ønsket produkt, må det være like enkelt for søkemotorene å navigere seg frem til det samme. Hvordan nettbutikken blir bygd opp på er derfor meget viktig.

Velg riktig løsning for nettbutikk, og resultatet kan være at du raskt merker positiv vekst.

Disse tingene bør du ha på en god nettbutikk;

  • Brukervennlig
  • Lett å navigere seg til ønsket produkt
  • Raskt lastetid
  • Enkel betalingsløsning
  • Innbydende design
  • Rask leveringstid
  • Tenk at de fleste bruker mobil når de handler
Mobil
Tablet
Desktop

Erfaring

Våre rådgivere har lang erfaring med både drift, design og utvikling av gode nettbutikker. I tillegg kan vi annonsering som fungerer for å få salg gjennom nettbutikker. Vi har jobbet med bl.a annonsering i Sosiale medier, Google, nyhetsbrev og innhold på nettbutikker slik at du kan ha en god følelse i magen når du velger oss til å utvikle din nye nettbutikk.
Velg riktig samarbeidspartner når du skal velge ny nettbutikk, så skal vi love å bevise for deg.

Nettsidebruk:
“En bedrift mister nesten 25% av sine online kunder hvis nettsiden bruker mer enn 4 sekunder å laste på” (Kilde: Neil Patel)

Valg av nettbutikk plattform

Det finnes mange nettbutikk plattformer å velge mellom for å publisere nettbutikken på. De mest brukte plattformene er WooCommerce og Magento. Begge disse gjør det enkelt for butikkeiere å redigere innhold og drifte siden. I tillegg fins det flere gode systemer som er laget med tanke på lastetid og enkelhet. Vårt valg når det kommer til mindre og mer normale nettbutikker er å velge en av de vi nevner over her. For mer komplekse og større nettbutikker, velger man eZ eller Opencart.
WooCommerce netthandels plattform

WooCommerce er den mest brukte nettbutikken i verden og er i kraftig vekst. Den er veldig enkel, for deg som kunde, å vedlikeholde og redigere. En nettbutikk med WooCommerce er enkel å komme i gang med, og kraftfull nok til de fleste nettbutikker. Butikken er en plugin til WordPress, og det er derfor enkelt å legge inn vanlig innhold i tillegg til produkter.

I tillegg til være enkel å vedlikeholde, finnes det på lik linje som med WordPress nettside, tusenvis av tilleggs funksjoner du kan bruke på sien for å få gi kundene dine en enkel butikk å handle i.

VÅR PROSESS
1. Kartlegging av behov

For å lage en nettbutikk som du selv er fornøyd med, men også finne ut hva du trenger nettbutikken til, trenger vi en workshop der vi kartlegger ønskene dine og hvilke behov som må dekkes.

2. Kravspesifikasjon

Basert på det vi kommer frem til på workshop lages en kravspesifikasjon til våre utviklere slik at jobben med å programmere eller bygge nettbutikken blir lettere.

3. Testing og publisering

Etter at nettsiden er bygget ferdig, vil vi gjøre tester for å kvalitetssikre at nettbutikken fungerer slik den skal, at funksjoner er i orden og rettelser kan gjøres – før publisering.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.