Nettside
En god nettside skal lages som et salgsverktøy for bedriften din

Hva er din utfordring med nettsiden?

Du har en nettside som bruker til å vise frem hva du selger i butikken eller hos bedriften din. Men du får bare henvendelser via hjemmeside når du bruker penger på annonsering, noe som blir kostbart til slutt. Du ønsker naturligvis at det skal komme flere henvendelser via kontaktskjemaet slik at du får flere oppdrag til dine ansatte. En god nettside skal være et salgsverktøy for dine ansatte slik at du får verdifulle henvendelser. En god nettside vil også gjøre annonsering billigere.

 

A

Hvorfor er det viktig med en god nettside?

Å ha en god nettside er det viktig for bedriften din, utenom jobben som gjøres “der ute” hos kundene. Det å velge ny nettside er, i de aller feste tilfeller det lureste og mest kostnadseffektive valget. Det er fordi det er ofte mer jobb med å jobbe på den gamle siden. Du får et nytt frisk design, siden blir oppdatert etter kravene som stilles fra søkemotorer som Google, Bing etc, og brukervennligheten vil bli forbedret.

Hjemmesiden er et utstillingsvindu

Nettsiden din er ditt utstillingsvindu for alle produkter og tjenester som bedriften selger. Det er også grunnmuren på huset. Å ha en god hjemmeside med godt innhold er idag avgjørende for å være et alternativ når potensielle kunder søker etter produktene i søkemotorer som Google, Bing etc.

Hva skal en god nettside gjøre;

  • Generere henvendelser
  • Være et salgsverktøy
  • Gi kunden den informasjonen den trenger
  • Vise frem tjenestene du tilbyr
  • Være grunnmuren til din bedrift
Mobil
Desktop

Erfaring

Våre rådgivere har lang erfaring med både design og utvikling, og kan gi deg de rådene du trenger for å velge en ny nettside.

Valg av platform er avhengig av hva slags behov du har, og hvilken løsning du har. Det finnes mange ulike publiseringsløsninger, og de er gode på forskjellige ting. vi benytter WordPress som platform.

I tillegg er det også viktig å tenke på hvor enkelt det er å redigere informasjon og viktig innhold på siden.

Nettsidebruk:
“80 prosent av smartelefonbrukerne benytter mobiltelefoner når de undersøker priser før de handler, og 80 prosent av disse shopperne foretar undersøkelser på mobilenhetene sine mens de er i butikken” (Kilde: ThinkwithGoogle)

Hvorfor bruke WordPress

Det er en av de mest brukte publiseringsverktøyene i verden, og ble startet som en blogg plattform. Det er et verktøy som både uerfarne og profesjonelle webredaktører kan mestre.Det koster ingenting å bruke WordPress. Det er ingen lisenskostnader knyttet til brukere eller publiseringsverktøyet i sin helhet. Det er i tillegg enkelt å oppgradere til nye versjoner av som sørger for at du til enhver tid kan ha siste versjon uten å tenke på løpende kostnader og dyre oppgraderinger i framtiden.

 

Open Source – hjemmeside?

Siden WordPress er en “open source” vil du også ha tilgang til en rekke tilleggsfunksjoner til nettsider. Det være seg enkle utvidelser eller spesielt tilpassede funksjoner som du ønsker på din hjemmeside. Det lages kontinuerlig slike utvidelser og det sikrer at du alltid vil kunne holde nettsiden din oppdatert og tilpasset dine behov.

Mobiltilpasset

De aller fleste bruker mobilen når de søker på nett og vi ser at trenden øker. Viktigst av alt er da å sørge for at det er lett for de som besøker siden din å navigere på siden. Men også å kjøpe eller å få svar på det de er ute etter. Vi ser på det som en forutsetning at din nettside fungerer på kryss av plattformer som mobil og nettbrett.

WordPress

Med WordPress er det enkelt å tilpasse sidene slik at de ser like fine ut på en mobil som på en bærbar pc eller stor PC-skjerm. Nettsider som ikke skalerer seg og er tilpasset mobilskjermer, vil oppleve at de som besøker siden, ikke tar kontakt. Dette er fordi det blir vanskelig å navigere seg frem til det de er ute etter. Sider som er tilpasset mobil, blir også prioritert i søk i Googles søkeresultat.

VÅR PROSESS
1. Kartlegging av behov

For å lage en nettside som du selv er fornøyd med, men også finne ut hva du trenger nettsiden til, trenger vi en workshop der vi kartlegger ønskene dine og hvilke behov som må dekkes.

2. Kravspesifikasjon

Basert på det vi kommer frem til på workshop lages en kravspesifikasjon til våre utviklere slik at jobben med å programmere eller bygge nettsiden blir lettere.

3. Testing og publisering

Etter at nettsiden er bygget ferdig, vil vi gjøre tester for å kvalitetssikre at nettsiden fungerer slik den skal, at funksjoner er i orden og rettelser kan gjøres – før publisering.

google-site-verification: googled443dbf839a611b5.html
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.